Обишли смо радове на Сентандрејском булевару ФОТО/ДРОН

Голубица, четвртак 18.10.2018. Извор: Голубица

Како смо вас већ извештавали раније, отпочели су радови на изградњи Сентандрејског булевара. У првој фази биће изграђено 1330 метара од Приморске до Велебитске улице. Вредност овог подухвата је око 700 милиона динара а заједнички га финансирају Град Нови Сад и АП Војводина са по 250 милиона динара, док ће преко ЈП „Путеви Србије“ Република Србија учествовати у финансирању са 200 милиона динара.

Реч је о једној од највећих инвестиција у Новом Саду, која поред саме саобраћајнице подразумева и изградњу комплетне инфраструктуре: паркинг места, каналзације, јавне расвете, и других пратећих елемената. Становници Клисе, Слане Баре, и Видовданског насеља ће ускоро имати леп и модеран булевар по највишим стандардима. Осим саобраћајног значаја. овај булевар је предуслов за реализацију и других инфраструктурних пројеката у овим месним заједницама.

Новосадски информативни портал „Голубица“ ће редовно обилазити радове на овој деоници и извештавати о њиховом току. Како је то све изгледало пре нешто више од месец дана можете погледати ОВДЕ

Повезане објаве