Санација и замена прозора и портала у фискултурној сали ОШ „Михајло Пупин“

Голубица, уторак 16.10.2018. Извор: Новосадска ТВ

Основнa школa ,,Михајло Пупин“ у Ветернику je на конкурсу за одобрење средстава за пројекте у области изградње, одржавања и опремања спортских објеката у АП Војводини у 2018. години, добила средства за санацију и замену прозора и портала у фискултурној сали.

За овај конкурс Покрајински секретаријат за спорт и омладину издвојио је нашој школи 2.250.192,00 динара.

Захваљујући санацији и замени прозора и портала у фискултурној сали која је саграђена 1968, године и у којој до сада нису уопште мењани прозори, биће побољшани услови за извођење наставе физичког васпитања.

– Изузетно смо задовољни добијеним средствима, а пре свега коначним резултатом, а то је да ученици наше школе имају пристојније услове за бављење спортом кроз побољшање здравствено хигијенских услова, повећање степена безбедности и сигурности. Енергетска ефикасност ПВЦ прозора и термичка изолација и максимална пропусност сунчеве светлости, нам омогућавају велику уштеду топлотне енергије.У односу на претходно стање, прозори и портали у фискултурној сали нашој школи сада су на завидном нивоу, тако да су ова средства искоришћена на најбољи могући начин, што ме посебно радује. Овим путем се захваљујемо на додељеним средствина Покрајинском секретаријату за спорт и омладину. – изјавила је директорица школе Теодора Митић.

Повезане објаве