АРХИВ ВОЈВОДИНЕ: ПОЗИВ ЗА ДОСТАВЉАЊЕ ФОТОГРАФИЈА

Голубица, ЧЕТВРТАК 15.08.2019.

Драги суграђани и сви Ви који волите наш град, позивамо Вас да учествујете у нашем пројекту и дате свој допринос у реализацији изложбе коју приређујемо поводом обележавања 80 година од изградње Банске палате у Новом Саду, данашњих зграда Владе и Скупштине АП Војводине.

Уколико у Вашим породичним албумима имате старе фотографије Бановине или снимке Вас, Ваших чланова породице или предака испред зграде, а желите да их поделите са нама и нашом публиком, пошаљите их, а ми ћемо их уврстити у нашу изложбу. Такође Вас позивамо да се у наредним данима фотографишете испред зграде Бановине и да те снимке поделите са нама. И ове фотографије ће пронаћи своје место на изложби.

Фотографије или дигиталне копије фотографија донесите лично или пошаљите на адресу:
Архив Војводине, Жарка Васиљевића 2А, 21101 Нови Сад
или на имејл адресу fotografije@arhivvojvodine.org.rs.

Уз фотографију потребни су нам и следећи подаци: име, презиме и имејл пошиљаоца, име и презиме особа на фотографији (уколико су Вам познати) и датум настанка фотографије (оквирно). Слањем фотографије сагласни сте да она буде уврштена у нашу изложбу. Примљене фотографије Архив Војводине неће користити у друге сврхе осим наведене.

Позив је отворен до 8. септембра 2019. године.

О датуму одржавања изложбе бићете обавештени преко веб-сајта Архива Војводине.

 

Извор: Архив Војводине, Голубица

Повезане објаве