Балашевић се опоравља од инфаркта

Голубица,  ПЕТАК 15.11.2019

Ђорђе Балашевић је имао инфаркт, сада је стабилно и опоравља се у Институту у Сремској Каменици, сазнаје портал РТС-а.

Како незванично сазнаје РТС, Балашевићу су уграђени стентови, он се осећа добро и тренутно се налази у Институту за кардиоваскуларне болести у Сремској Каменици. Операција је добро прошла, певач се пробудио из анестезије, и сада је у фази стабилизације.

Одлаже се и концерт легендарног кантаутора, који је био заказан за вечерас у распродатој „СББ хали Језеро“ у Крагујевцу.

„Драги Крагујевчани и остала екипо која би дошла вечерас на концерт, жао ми је што морам да вас обавестим да се вечерашњи концерт одлаже. Живот некад направи планове без нас и рачуна на наше разумевање и шта нам друго остаје. Здравље је у сваком случају најважније и ту тешко шта би могло да се дода“, саопштено је раније из куће „Балбело“, менаџмента Ђорђа Балашевића.

„За који дан ће бити све сасвим у реду па настављамо. Молим вас за разумевање и стрпљење, тачан нови датум концерта јавићемо за пар дана, док све дође на своје. Наши смо“, закључили су из „Балбела“.

Поштоваоце Ђорђа Балашевића молимо за још мало стрпљења, да чувају купљене улазнице, пошто је организаторима потребно још неколико дана да утврде и објаве нови датум његовог концерта у Крагујевцу.

Ко жели може вратити улазницу на месту где је купљена од понедељка 18. новембра.

 

Извор: РТС

Повезане објаве