Важна победа Војводине

Голубица, ПЕТАК 13.09.2019.

У осмом колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине данас гостују екипи Радничког у Нишу.

Текстуални пренос меча од 18 часова можете пратити уживо на нашем сајту.

Екипе ће наступити у саставима:

Раднички: Петровић – Ђорђевић, Остојић, Тодоровски, Бондаренко – Хаскић, Чумић, Гариб, Михајловић – Пантелић, Батровић.

Војводина: Роцков – Стојковић, Веселиновић, Саничанин, Деветак – Дринчић, Ђуришић – Ђуричин, Бојић, Винсент – Матић.

Утакмица је почела. На стадиону је присутно око 1.000 гледалаца, међу којима су и тридесетак навијача Војводине.

9. минут: Раднички је повео са 1:0. Пантелић је шутирао са око 22 метра искоса, лопта је одскочила у петерцу Војводине, а потом ју је Михајловић са три метра проследио у супротни угао голмана Роцкова.

14. минут: Ђорђевић је центрирао са леве стране, а Чумић са три метра покушао да постигне гол, али је Роцков ухватио лопту.

19. минут: Војводина је имала прву шансу на утакмици. Бојић је послао лоб пас ка Матићу у шеснаестерац, неко од одбрамбених играча Радничког ју је избио, али је она потом поново дошла до Бојића, који је у трку шутирао са око 10-11 метара, али је лопта прошла поред стативе.

20. минут: После слободног ударца који је извео Дринчић, ударац главом је упутио Саничанин, али је Петровић лако ухватио лопту.

21. минут: После корнера који је извео Дринчић, ударац главом је упутио Винсент, али је лоше захватио лопту, која је отишла далеко ван оквира гола.

32. минут: Михајловић је шутирао са око 16 метара искоса, али је лоше захватио лопту, која је отишла ван оквира гола.

33. минут: ГОЛ! Војводина је изједначила на 1:1. Дринчић је центрирао са десне стране, а Матић главом само проследио лопту у даљи доњи угао голмана Петровића.

45. минут: Због прекршаја над Михајловићем на средини терена, жути картон у екипи Војводине добио је Марко Ђуришић.

Прво полувреме је завршено.

Приликом изласка са терена, дошло је до вербалног сукоба између Ненада Лалатовића и Милорада Косановића, након чега је Ненад Лалатовић био у расправи и са главним судијом меча Новаком Симовићем, који му је због тога показао жути картон.

Након што су играчи изашли на терен и чланови стручног штаба Војводине дошли до своје клупе, неколико гледалаца са источне трибине је почело да вређа Ненада Лалатовића, који је са њима ушао у вербални сукоб, а главни судија Новак Симовић му је због тога показао други жути картон и тиме га приморао да напусти клупу свог тима.

Почело је друго полувреме.

47. минут: У контранападу Војводине, Бојић је додао лопту до Дринчића, који је шутирао из прве са око 20 метара, али је лопта отишла преко гола.

57. минут: Извршена је прва измена у тиму Радничког: због повреде, из игре је изашао Стефан Ђорђевић, а ушао је Никола Стевановић.

58. минут: Војводина је пропустила стопостотну прилику за погодак. Стојковић је прошао поред једног играча Радничког и потом додао лопту до Ђуричина, који је лепо проиграо Матића, а он је избио сам испред Петровића и шутирао са око седам-осам метара искоса, али је чувар мреже домаћина одбранио његов ударац.

59. минут: После корнера који је извео Дринчић, ударац главом је упутио Матић, али је слабо захватио лопту, која је отишла ван оквира гола.

61. минут: Извршена је прва измена и у тиму Војводине: изашао је Огњен Ђуричин, а ушао Миодраг Гемовић.

62. минут: Извршена је и друга измена у тиму Радничког: изашао је Вељко Батровић, а ушао Дејан Мелег.

64. минут: Због приговора на то што је, уместо за Војводину, досудио аут за Раднички, жути картон добио је помоћни тренер Војводине Драган Шарац.

68. минут: Због прекршаја над Гемовићем којим је спречио контранапад Војводине, жути картон у екипи Радничког добио је Александар Тодоровски.

74. минут: Због повлачења Пантелића за дрес, жути картон у екипи Војводине добио је Никола Дринчић.

75. минут: Извршена је друга измена и у тиму Војводине: изашао је Бојан Матић, а ушао Немања Николић.

77. минут: ГОЛ! Војводина води 1:2! У дуелу са двојицом играча Радничког на средини терена, Николић је успео да задржи лопту и потом идеално дода лопту до Деветка, који је кренуо напред и шутирао са око 25 метара, пославши лопту под пречку голмана Петровића.

79. минут: Због прекршаја над Бондаренком на средини терена, жути картон у екипи Војводине добио је Немања Николић.

80. минут: Због прекшаја на средини терена, жути картон у екипи Војводине добио је Петар Бојић.

82. минут: Због прекршаја над Саничанином у скоку, судија Новак Симовић показао је црвени картон играчу Радничког Стефану Михајловићу.

86. минут: Хаскић је шутирао са око 27 метара, али је лопта отишла преко гола. Такође, извршена је и трећа измена у тиму Војводине: изашао је Марко Ђуришић, а ушао Мирко Топић.

88. минут: Извршена је трећа измена и у тиму Радничког: изашао је Никола Чумић, а ушао Филип Кнежевић.

Утакмица је завршена.

 

Извор: ФК Војводина

Повезане објаве