ВЕЛИКИ МУЗИЧКИ СПЕКТАКЛ НА ТРГУ СЛОБОДЕ!

ВЕЛИКИ МУЗИЧКИ СПЕКТАКЛ НА ТРГУ СЛОБОДЕ!

ВЕЛИКИ МУЗИЧКИ СПЕКТАКЛ НА ТРГУ СЛОБОДЕ!

Голубица, ПОНЕДЕЉАК, 19. НОВ 2018, ИЗВОР Голубица ФОТО: Mondo

Стогодишњица присаједињења Војводине Краљевини Србији, догађаја који представља прекретницу у нашој историји, заслужује да се на адекватан начин обележи.

Поред многобројних научних, културних и других манифестација које се одржавају или су одржане поводом 100 година присајдеињења Војводине Краљевини Србији,  у Новом Саду ће на Тргу Слободе у суботу 24. новембра у 21 час бити одржан спектакуларни музички догађај на којем ће гостовати Здравко Чолић и Звонко Богдан.

Поводом обележавања стогодишњице Присаједињења Војводине Краљевини Србији на Тргу слободе у 21 час, биће одржан концерт на којем ће наступити Здравко Чолић, Звонко Богдан, сопран Драгана Радаковић, Војвођански симфонијски оркестар, виолиниста Роберт Лакатош, Новосадски биг бенд оркестар и Велики тамбурашки оркестар Радио-телевизије Војводине.

Gepostet von 1918 Понос am Freitag, 9. November 2018

Голубица још најављује да ће у недељу, 25. новембра 2018. у оквиру обележавања истог јубилеја, Нови сад посетити и Председник Републике Србије, Александар Вучић који ће присуствовати церемонији отварања Музеја присаједињења 1918. године и откривању споменика Краљу Петру.

Наша редакција ће уживо пратити овај догађај са ексклузивним материјалом.

Нема Коментара

Поставите Коментар