Вучевић најавио инспекцијску контролу „Променаде“

Вучевић најавио инспекцијску контролу „Променаде“

Вучевић најавио инспекцијску контролу „Променаде“

Голубица,  НЕДЕЉА, 16. СЕП 2018.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић најавио је ванредну инспекцијску контролу на градилишту тржног центра „Променада“, а поводом информација да је лоше урађена хидроизолација тржног центра „Променада“ те да угрожава систем водоснабдевања и канализације у Новом Саду.

Вучевић је за новосадски Дневник рекао да нико не може да ради мимо закона. „Апсолутно ће све бити урађено у складу с прописима, уз консултацију са стручњацима. Нико није угрожен, нити би то Град икад урадио или дозволио“, рекао је Вучевић. Он је додао и да се измишљотине разних политичких групација које су се накнадо укључиле у расправу о тој теми и које мисле да ће се „огребати“ за неки политички поен, могу окарактерисати као бесмислене и некоректне према грађанима. „Тиме показују своју бескрупулозност у жељи да се дочепају власти“, закључио је градоначелник.

Поводом проблема насталих на изградњи „Променаде“ данас су реаговале и друге опозиционе странке и покрети, наводећи у саопштењу да од градске управе захтевају да нипошто не дозволи да се на градску канализацију прикључи систем за дренажу терена испод новог тржног центра. Инвеститор планира да у градску канализацију трајно испушта преко 100 литара воде у секунди што би потпуно, како је наведено у саопштењу, загушило постојећи систем и изазвало поплаве у читавом граду кад год падне јача киша.

Нема Коментара

Поставите Коментар