Вучевић осудио претње Вучићевој породици

Голубица, ЧЕТВРТАК 25.07.2019.

Након вишедневне кампање Савеза за Србију и њихових медија против председника Србије Александра Вучића и његових најближих, ово је резултат те болесне мржње пропалих политичара и људских креатура, каже потпредседник Главног одбора СНС, Милош Вучевић.

Вучевић додаје да Ђилас, Јеремић, ти разни Трифуновићи, Обрадовићи и остали отровани мржњом и завишћу, та самозвана „елита“, тај самоубеђени крем де ла крем, те салонске патриоте .. заправо су једна банда престрављених лопова и превараната која је сада изгубила све компасе. Изгубљени су у времену и простору. Изгубљени су у Србији која одавно није она тужна, сиромашна, понижена и обесправљена, какву су је они оставили – жута банда.

И сада покушавају да се извуку из сопственог блата. И зато сваки дан нападају Александра Вучића, његову породицу, сараднике, и покушавају да отрују Србију својим болесним и гнусним лажима, каже Вучевић и напомиње да  лажу и да су они сами угрожени. А њих нико не угрожава. Њима се нико и не бави. Њих народ неће! И неће их спасити ни лажи, ни претње, ни њихови медијски плаћеници, ни милиони које су украли од народа Србије.

Вучевић је још једанпут апеловао  на надлежне државне органе да спрече ову прљаву кампању  против председника Александра Вучића и његових најближих. Јер ако су сада свакодневно изложени  бруталним претњама, шта можемо очекивати кад изборна кампања почне, питајући их:  Имате ли Ви децу, господо?

Повезане објаве