Вучић ватерполистима: Хвала што сте наjбољи

Председник Републике Србиjе Aлександар Вучић захвалио се данас ватерполистима, коjи су освоjили, четврти пут заредом, титулу европског првака, рекавши да су донели велику радост Србиjи, али и Србима широм света.

Београд, 30. јула 2018. – Капитен репрезентације Србије Филип Филиповиц је председнику Вуцицу поклонио ватерполо лопту са потписима свих играца и капицу са бројем 10, бројем који капитен носи. Председник Републике Србије Александар Вуциц захвалио се данас ватерполистима, који су освојили, цетврти пут заредом, титулу европског првака, рекавси да су донели велику радост Србији, али и Србима сиром света. ФОТО ТАЊУГ/ ДИМТРИЈЕ ГОЛЛ/ бг

БEOГРAД – Председник Републике Србиjе Aлександар Вучић захвалио се данас ватерполистима, коjи су освоjили, четврти пут заредом, титулу европског првака, рекавши да су донели велику радост Србиjи, али и Србима широм света.
Вучић jе, на приjему за ватерполо репрезентативце, коjи су освоjили златну медал?у на Eвропском првенству одржаном у Барселони, рекао да ниjе научио на говоре коjи су много лепи, али да су ватерполисти људи коjи увек Србиjи доносе наjвише.

Извор: Тањуг
фото: Тањуг

 

Повезане објаве