Вучић: Насиље и фашизам у Србији немају будућност

Вучић: Насиље и фашизам у Србији немају будућност

Вучић: Насиље и фашизам у Србији немају будућност

Голубица, ЧЕТВРТАК 04.04.2019.

Председник Србије Александар Вучић истакао је данас, поводом упада Бошка Обрадовића и његових следбеника у Скупштину града Београда, да фашизам нема будућност у Србији.

„Позивам грађане Србије да не брину због последњег фашистичког упада Бошка Обрадовића и његових следбеника у Скупштину града Беогарда. Извињавам се женама што су морале да трпе нападе, физичке, претње шамарчинама које је директно изговарао одборник Милош Павловић, које су морале да трпе упаде у Скупштину града непозваних лица, јер Обрадовић није никакав одборник у тој скупштини, није из Београда и никада се није кандидовао на београдским изборима“, нагласио је Вучић на ванредној конференцији за штампу.

Истакао је да је Обрадовић упадао са својим следбеницима у жељи да блокирају једног од фукнционера града, као што су радили само Јобик у Мађарској и нацисти под Адолфом Хитлером.

„Те фашистичке идеје у Србији неће проћи. Позивам институције Србије да обављају свој посао. Фашизам у Србији нема будућност. Демократија је облик који ћемо да негујемо и у будућности“, подвукао је Вучић.

Он је истакао да Обрадовића следи апсолутна мањина, која је, међутим, веома агресивна.

„Фашистичку идеологију можмео и морамо да победимо само ми који желимо демократску, озбиљну и одговорну Србију“,поручио је Вучић.

 

 

Извор: Танјуг

Нема Коментара

Поставите Коментар