ГО СНС Нови Сад: Тројац Ђилас, Јанковић, Јеремић уништио Србију

Понедељак, 27. август 2018, 20:34h извор:Новосадска ТВ

Изливи фрустрације и мржње опозиционих лидера последњих дана и седмица, неартикулисани напади скопчани са увредама, као и стварање атмосфере линча и прогона председника Републике Србије Александра Вучића и његове породице, најбољи су доказ непостојања политике самозване алтернативе власти оличене у тројцу: Ђилас, Јанковић, Јеремић.

Склоност ка бахатом животу, лоповлуку и лична мржња усмерена ка председнику Вучићу, три су главна мотива за деловање, тројца који је уништио Србију.

Споменици њихове власти оличени у енормно високој незапослености, затвореним радним местима, уништеним фабрикама, девастираној инфраструктури, најбоља су опомена и подсетник како је изгледала Србија када су њоме управљали Ђилас, Јанковић и Јеремић.

Деловање на политичкој сцени председника Вучића, потпуно је неспојиво са начелима Ђиласа, Јанковића и Јеремића.  За њих је непојмљиво када неко одбија да ужива у привилегијама власти, када се неко труди да самоодрицањем и залагањем пружи пример другима како треба служити народу и држави, када неко своје постојање у политици дугује моралним принципима: родољубљу, скромности, човекољубљу, одговорности.

Лична фрустрација коју гаји тројац: Ђилас, Јанковић, Јеремић, и испољава кроз мржњу према председнику Вучићу, трује политичку сцену ове земље и ствара атмосферу линча, у којој се појединци заводе и систематски фанатизују што може имати далекосежне последице и довести у опасност председника Вучића и његову породицу. Оваквој кампањи нажалост присуствујемо годинама, а последњих дана она доживљава своју кулминацију.

Тројац Ђилас, Јанковић, Јеремић, дозвољава себи да држи придике председнику Вучићу, као да народ не зна како је Србија изгледала до 2012. године и ко ју је уназадио. Тајкун говори о социјалној правди, узурпатор о правној држави, а творац границе на Јарињу и Брњаку о Косову и Метохији.

И данас док се председник Вучић лавовски бори за српско Косово и Метохију, за нове километре ауто-путева, за више плате и пензије и нова радна места, најужи кругови опозиционог тројца Ђилас, Јанковић, Јеремић, уживају на тропским острвима и прекоокеанским плажама, уредно подижу аконтације уплаћене са иностраних адреса и продају маглу са екрана медија које контролишу.

Ипак, грађани Србије одлично знају ко се залаже за њихов интерес. Ко се жртвује за њихову слободу и просперитет.

И зато ће увек бирати председника Александра Вучића, без обзира на то, колики ниво фрустрације тројцу Ђилас, Јанковић, Јеремић овај избор доноси, каже се у саопштењу ГО СНС Нови Сад.

Извор: ГО СНС Нови Сад

Повезане објаве