ГО СНС Новог Сада: Бора Новаковић поново физички напада људе

Голубица,  УТОРАК, 18. СЕП 2018.

Повереник Народне странке за Војводину Борислав Новаковић са четворицом пајташа синоћ око поноћи у Темеринској улици у Новом Саду физички је напао члана Извршног одбора Српске напредне странке и директора ЈКП „Градско зеленило“ Милоша Егића.

Ово је други физички обрачун Борислава Новаковића у року од пет дана, што доказује да су коалицији око Јеремића и Ђиласа брутални напади и позиви на крвопролиће постали начин деловања. Таквим понашањем само потврђују на шта су све спремни како би се докопали фотеља, и шта све грађани могу да очекују од њих. А грађани све то виде и  нису заборавили, нити ће заборавити ни њихово учешће у многобројним криминалним аферама, наводи се у саопштење новосадских напредњака.

Српска напредна странка поручује Новаковићу, Јеремићу, Ђиласу и сличнима да држава Србија више није земља безакоња као што је то био случај у време њихове владавине.

Истовремено, Српска напредна странка позива надлежне органе да реагују и поводом синоћњег напада на функционера наше странке Милоша Егића, као што је то био случај пре пет дана у Врбасу, када је Новаковић брутално напао припаднике полиције. Од 2012. у Србији је враћено поштовање закона, изнад којег не може да се издигне нико, па ни функционер било које политичке партије, закључују се у саопштењу.

Повезане објаве