ГРАДОНАЧЕЛНИК ПОСЕТИО КОМПАНИЈУ “НИНАМЕДИА“

Нови Сад, 13. август 2018. године

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић обишао је у склопу редовних посета успешним привредним субјектима у Новом Саду, компанију “Нинамедиа“ која однедавно послује на новој адреси, у Футошкој улици, у згради која је наменски грађена ради унапређивања и модернизације њихове основне делтаности. “Нинамедиа“ је компанија која већ 17 година успешно послује у Новом Саду, уз континуиран развој, тако да тренутно запошљава око 200 људи.

Бави се праћењем медија, анализама медијског садржаја, преводилачким услугама, медија мониторингом, архивирањем медијског садржаја, а од краја 2007. године истраживањем тржишта и јавног мњења, имплементирањем нових софтвера и методологија у истраживачким пројектима.

– Увек је интерес Града да помогне све оне компаније које су поникле из Новог Сада и које су временом, можда и, прерасле наш град у смислу капацитета посла и броја клијената. То је и био један од кључних разлога због којих смо помогли ову инвестицију као што помажемо слична улагања, наравно увек у складу са законом и јавним интересом. Радује нас чињеница да су способни и успешни људи из Новог Сада створили велике капацитете са којима иду у овакве инвестиције. Овај објекат је процењен на око 3,5 милиона евра уложених средстава и када вам неко каже да ће у Новом Саду уложити те паре, немате право да не помогнете и просто, имате интерес да подржите овакву инвестицију. Овде ради на десетине људи који су задовољни, који примају плате, који имају најбоље могуће улове и који плаћају порез на имовину и на зараде. Од тога последично Град приходује и тако се пуни буџет. Та амбијентално уклопљена инвестција, показује један квалитетан однос послодавца према запосленима који пружају широку лепезу услуга. Сви у Новом Саду треба да будемо задовољни овим подухватом, јер поента развоја нашег града и државе јесте да буде што више оваквих улагања и да што више људи пласира капитал који ствара нову вредност. Честитам инвеститору и желим компанији јаку конкуренцију, јер само таква пословна клима даје најбоље резултате – рекао је градоначелник Милош Вучевић.

Осим константног улагања у људске ресурсе, развој и примену нових технологија, власник компаније Драган Радић, истакао је и неопходност улагања у инфраструктуру као један од значајних фактора континуираног унапређења пословања. -Нови пословни центар „Нинамедије“ је основа на којој се темељи значајан део развојних планова ове компаније. Најмодернији технички и технолошки услови, осим што додатно унапређују квалитет и ефикасност постојећих услуга „Нинамедије“, створили су услове за формирање NIMMA HUB-а, јединственог пословног чворишта у коме ће се кроз сарадњу са партнерским компанијама регионалном тржишту нудити интегрисани одговор на све присутније потребе савременог пословања. NIMMA HUB је пројектован као иновативан и заокружен приступ тржишту информација и тржишних комуникација који у фокус ставља специфичне потребе крајњих корисника, без обзира на величину и индустрију којој припадају. Заједно са успешним партнерским компанијама затварамо круг пружајући услуге које се темеље на дугогодишњем искуству и резултатима у областима медија, медија мониторинга, истраживања тржишта, стратешког комуницирања, пословног саветовања, развоја и имплементације логистичких решења – истакао је Драган Радић.

Video: Novosadska tv

15 августа, 2018

Повезане објаве