Вучић: „Бирали сте ме за живот, а не за смрт и почаст“

Субота, 09.09.2018  ГОЛУБИЦА    ИЗВОР:РТС /ТАНЈУГ

Председник је рекао да ће свака нова школа и болница бити доказ да смо урадили праву ствар.

„Моја намера је да победимо и да кад почнемо да побеђујемо, више никада не губимо и да Србија први пут победи без ужаса и гробоава. Имамо намеру да ова земља буде велика по томе што ће да усвоји будућност радом и децом. Такве битке су пред нама“, истакао је Вучић.

Мало нам је живота остало у Србији и зато морамо да га чувамо и да му дамо шансу да ојача, каже председник.

„Биолошки као народ смо пред амбисом, нестаћемо ако поново то урадимо, нећемо имати ништа, живећемо један те исти резултат – у коме увек губимо“, наводи Вучић.

Двадесети век нас је, истиче, убио и изгубили смо толико људи да нећемо моћи да их надокнадимо.

„Дајте да нешто добијемо, да наша црква буде наша а не да нам сутра нову цркву измисле. Да сам помињао пушке, добио бих више аплауза, а ја то не могу и не умем. Бирали сте ме за живот“, подвукао је председник.

Вучић каже да српском народу могу да прете, да узимају оно што му припада, а да је његов одговор да Србија то неће дозволити.

„Нећу да се јуначим, али им кажем да моје речи озбиљно схвате – нећу се ни једног тренутка двоумити да заштитим наш народ на Косову и Метохији“, истакао је председник Србије.

Када будемо имали било шта да кажемо, поручује, нећемо саопштавати ни у Београду ни у Бриселу већ ћемо рећи у Митровици и Грачаници.

„Немојте да стрепите ниједног дана због тога“, истакао је Вучић.

Повезане објаве