КУЛТУРНО ЛЕТО У РУМЕНКИ: „ПЕТРОВДАН“ 2019.

Голубица, ЧЕТВРТАК 11.07.2019.

Културни центар „Руменка“ организује манифестацију Културно лето у Руменки – Петровдан 2019. којом вековима уназад Руменчани одају почаст заштитницима места – Светим апостолима Петру и Павлу. У просторијама Културног центра „Руменка“, у четвртак, 11.07.2019. од 17 часова посетиоце очекује богат културно-уметнички и музучки садржај којим ће Културни центар представити све културне програме које реализује током целе године.

Након свечаног отварања манифестације и културно-уметничког програма у оквиру којег ће наступити „Мали хор“ и хор „Просветитељи“ Културног центра „Руменка“ као и традиционалне обредне игре које ће изводити деца у оквиру секције неговања локалног нематеријалног културног наслеђа на тему Петровдана, посетиоци ће имати прилику да уз коктел и послужење погледају поставку изложбе фотографија на тему Културни центар „Руменка“- прве две године.

Након кратког освежења, од 18:30 часова у сали Културног центра биће одржана представа за децу „Маша и меда“, а од 20 часова комедија „Непоправљиви папучар“. Садржаји који се организују у Културном центру „Руменка“ су потпуно бесплатни и прилагођени свим старосним категоријама.

 

Извор: Голубица

Повезане објаве