НОВИ САД: Финални турнир Рода првенства Србије у баскету 3×3, најјачи турнир у Европи

НОВИ САД: Финални турнир Рода првенства Србије у баскету 3×3, најјачи турнир у Европи

НОВИ САД: Финални турнир Рода првенства Србије у баскету 3×3, најјачи турнир у Европи

Голубица, ЧЕТВРТАК 15.08.2019.

17. августа од 12 часова на централном градском тргу Тргу Слободе у Новом Саду одиграће се завршница свих такмичења у категрији сениора. (могућа промена термина због велике врућине)

Најбољи преко квалификационих турнира у Србији бориће се за титутлу првака државе и бројне вредне и престижне награде. Међу екипама су и наше екипе које су рангиране међу 10 најбољи европских и светских екипа у баскету 3×3: Нови Сад, Лиман, Земун, Раља Интергалактик. То нашем Финалном турниру даје рејтинг најјачег европског турнира овог лета.

Компаније спремају посебан и изузетно атрактиван програм Финалног турнира који ће бити на нивоу стандарда највећих европских.

На Тргу ће бити постављена два специјализована терена, монтажне трибине за публику, најквалитетније озвучење и осветљење које ће пратити и богат програм и атрактивни учесници и гости. Прави спектакл.

Екипе које су оствариле право учешћа су:

 1. Нови Сад
 2. Лиман
 3. 3×3 Армагедон
 4. Brox
 5. Tropa de elite
 6. Олимп
 7. Аваи Врбас
 8. 3×3 Команда
 9. Крагујевац
 10. 3×3 Чукарица
 11. 3×3 Земун
 12. АК Секулић
 13. Нови Београд 3×3
 14. Раља интергалактик
 15. 3×3 репрезентација Србије У-18 (специјална позивница)
 16. Победник квалификација

Очекивани почетак такмичења у 15 часова а завршетак око 22  нчаса.

За најуспешније у свим категоријама обезбеђене су бројне и вредне финансијске и робне награде, а победник остварује пласман и плаћене путне трошкове за Квалификациони Мастерс турнир у Дебрецину.

Одржаће се и финални турнир сениорки. Четири најбоље екипе које ће кроз четири меча одлучити о пласману, уз две полуфиналне и утакмице за 3. и 1. место, као и ревијална утакмица сениорки Србије и Кине (светске првакиње).

 

Извор: Владан Тегелтија, ФОТО: РТВ

Нема Коментара

Поставите Коментар