Новосадски одбор СНС пружио подршку председнику Александру Вучићу

14. август 2018. | 16:37  17:08 | Извор: РТВ

НОВИ САД –

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду пружа пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу у доследној борби за будућност Србије. „Ту борбу наш председник започео је још са места првог потпредседника Владе, затим премијера, а сада као председника земље која се после дуго времена вратила на светску политичку сцену“, наводи се у саопштењу новосадског одбора ове странке.

„Ни о једном проблему се не ћути, већ се улажу максимални напори да се нађе најбоље решење за Србију и њене грађане, посебно када је у питању решење проблема Косова и Метохије. Највећи проблем, трајно решење питања Космета, Александар Вучић, као одговоран политичар и Српска напредна странка као државотворна партија неће оставити на терет генерацијама које долазе“. додаје се у саопштењу.

Фото: РТВ

Наводи се и да ће се Вућић „свим силама трудиити се дође до најбољег решења за српски народ, да не обрукамо претке, а да потомци буду поносни на нас и да живе у миру у богатој и развијеној Србији“.

Добросуседски односи и сарадња са Истоком и Западом, уз истовремено чување територијалног интегритета, уз неговање традиције нашег народа, довело је до тога да је Србија сада постала равноправан и цењен партнер на међународној сцени.

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду пружа пуну подршку председнику Вучићу и у унутрашњим реформама друштва, које захтевају пуно неопходних резова. Најтежи период је за нама, а ускоро се очекује и повећање плата и пензија. Страни инвеститори свакодневно улажу капитал у српску привреду, отварајући нова радна места. Ни покушаји разноразних Ђиласа, Јеремића. Обрадовића и сличних да одврате стране инвеститоре, а истовремено призову хаос у Србији неће поколебати председника Вучића и Српску напредну странку у борби за добробит грађана Србије. За разлику од оних који су владали пре нас, нових задуживања више нема, тако да наша деца и унуци неће морати да враћају наше дугове.

Чланство Српске напредне странке у Новом Саду има пуно поверење у политику која ће будућим нараштајима донети миран живот и бољу будућност, а то је политика председника Србије Александра Вучића, закључује се у саопштењу.

15 августа, 2018

Повезане објаве