ОДЛИЧНА ПАРТИЈА КАБЕЛА И ПОБЕДА НА ГОСТОВАЊУ У ГОРЊЕМ МИЛАНОВЦУ

Голубица, СРЕДА 14.08.2019.

Рекло би се да нас фудбалери Кабела навикавају на добре партије и победе. Стигао је и други велики резултат са нова три бода. Велике су амбиције и још већа очекивања, мада овим момцима не треба наметати додатни притисак. Велико залагање и жаргонски речено „срце на терену“ су довољни сваком искреном љубитељу фудбала.

ФК Кабел је у Горњем Милановцу савладао домаћу елипу Металца иако утакмица није срећно почела. Већ у 16. минуту домаћи су повели са 1:о и Новосађани нису успевали да преломе противника и постигну гол све до пред крај првог дела игре када је у 42. минуту Пантелић донео изједначење.

Ово је био веома важан тренутак у мечу, пре свега психолошки. Већ почетком другог полувремена (52. минут) Владић доводи госте у предност и резултат је 2:1. Рекло би се да су тада „пале све кочнице“. Домаћи су одолевали до 80. минута када је Дражић дефинитивно решио питање победника.

 

После ове сјајне победе ФК Кабел заузима изузетно 4. место на табели са 6 бодова, колико има и трећепласирана екипа ОФК Бачке која тренутно има нешто бољу гол-разлику од Новосађана.

 

Извор: Голубица

Повезане објаве