Од данас измена траса линија 1 и 35, као и линија које возе кроз Градић

Од данас измена траса линија 1 и 35, као и линија које возе кроз Градић

Од данас измена траса линија 1 и 35, као и линија које возе кроз Градић

Четвртак, 30. август 2018, 13:14h извор:Новосадска ТВ

Трасе аутобуса ГСП-а на линијама 1 и 35 измењене су од данас због изградње саобраћајница на Сентандрејском путу, од Приморске до Велебитске улице, а измена ће важити до 10. октобра.

Смер са Клисе: редовна траса – раскрсница улица Сентандрејски пут и Савска – (десно) Клисански пут – (лево) Приморска улица до кружне раскрснице са Сентандрејским путем – редовна траса кретања преко Клисанског моста.

Смер према Клиси: редовна траса – кружна раскрсница Сентандрејског пута и Приморске улице – (лево) Приморска улица – (десно) Клисански пут – (лево) Сентандрејски пут – редовна траса кретања.

Такође, режим саобраћаја у Петроварадину и центру Новог Сада биће привремено измењен од данас због одржавања Фестивала уличних свирача.  Саобраћај ће бити измењен у Београдској, Штросмајеровој, Тргу Владике Николаја, Лисинског, Владимира Назора и делу иза Београдске капије са леве и десне стране у Петроварадину.  Такође, привремено ће бити забрањен саобраћај у улици Модене, на Булевару Михајла Пупина и на мосту Варадинска дуга, због поворке извођача и грађана. Саобраћај из правца Новог Сада преко Варадинског моста према Петроварадину се усмерава на Каменички пут.

Нема Коментара

Поставите Коментар