Последња сезона на старом „Карађорђу”?

Последња сезона на старом „Карађорђу”?

Последња сезона на старом „Карађорђу”?

Голубица, ПЕТАК 09.08.2019.

Приликом обиласка Кинеске четврти у Новом Саду градоначелник  Милош Вучевић, коментаришући добре резултате ФК Војводине у прва три кола Суперлиге Србије, казао је да су за победе заслужни играчи, стручни штаб, управа, која води рачуна о клубу, и наравно публика.

– Био сам на састанку са спортским директором клуба Николом Лазетићем, јер не желимо да, пред утакмицу против Радника у Срдулици, сви “полете” занесени добрим резултатима – казао је Вучевић. – Много је боља атмосфера. Никола Лазетић и Ненад Лалатовић много су допринели томе, јер су добро селектовали играче, а наравно без финасија и без добре организације клуба то није могуће. Нормализацији ситуације допринело је и то што су сви “повукли рогове” па играчи могу да покажу оно што знају.

Вучевић је казао да се ужу­рба­но припрема пројекат изград­ње новог стадиона “Кара­ђорђе”, те да је вероватно ово последња сезона да фудбалери Војводине играју на овом стадиону. Он је у разговору с руководством клуба изнео предлог на који начин би доликовало да се највијачи “опросте” од стадиона.

– Предложио сам управи да размисли да до краја сезоне буде бесплатан улаз на стадион, да буде више публике и да то буде “опроштајна сезона за стадион” на ком су игране велике утакмице и постигнуте значајне победе и доживљени болни порази – закључио је Вучевић.

Извор: Дневник, С. Ковач ФОТО: Novi Stadion Karadjordje/FK Vojvodina

Нема Коментара

Поставите Коментар