ПОСЛЕ ВЕЛИКЕ БОРБЕ, ПРВИ ПОРАЗ НОВОСАЂАНА

Голубица, ПОНЕДЕЉАК 05.08.2019.

Рекло би се, утакмица „мушка“ са доста дуел игре, трчања и борбе. Ипак, после рововске битке два тима домаћа екипа Бачке оставила је сва три бода у Бачкој Паланци. Од првог тренутка постало је јасно да ће морати да прође неко време како би се фудбалери ФК Кабела уиграли и адаптирали на прволигашку конкуренцују.

Већ у 6. минуту Паланчани су голом Симића повели са 1:о. Морамо признати да је овакав почетак помало пресекао првотимце Кабела и не можемо се отети утиску да се ова утакмица могла и другачије завршити да је почетак био бољи. Да све буде још компликованије, потрудио се Асани у 41. минуту када домаћине доводи до два гола предности. Рекло би се да су фудбалери Бачке постизали голове у најгорем тренутку за госте.

У другом полувремену, фудбалери ФК Кабела су показали свој квалитет и ставили до знања да се у Нови Сад не намеравају вратити без борбе. На терену се водила жестока борба две екипе. Играо се на тренутак и прилично груб фудбал. Бољу игру, ФК Кабел је успео да крунише поготком.

У 73. минуту Бихорац смањује резултат на 2:1 те оставља наду да Новосађани могу до великог бода у гостима.

На жалост, и поред великог залагања Кабел није успео да стигне до изједначења. Утакмица је завршена резултатом 2:1 за домаће.

Сусрет је одигран по лепом времену у присуству многобројне публике.

 

Извор: Голубица

Повезане објаве