ПРЕДСТАВЉЕНЕ НОВЕ ПРОСТОРИЈЕ ЏУДО КЛУБА „ВОЈВОДИНА“

Голубица, УТОРАК 04.06.2019.

На препоруку градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића, Џудо клуб „Војводина“ 16 година након оснивања добио је своје просторије, са спортском салом. Представљању новог простора Џудо клуба „Војводина“ присуствовао је члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин који је том приликом нагласио да очекује да ће нова сала и локација клуба допринети да се џудо у Новом Саду још више омасови.
– Драго ми је што Џудо клуб „Војводина“ који већ 16 година успешно ради, данас добија своје просторије и што ће чланови овог пута имати салу на располагању 24 сата дневно. То је један од основних предуслова да клуб буде добро организован и успешан – изјавио је Огњен Цвјетићанин.
Почасни председник и оснивач Џудо клуба „Војводина“ др Јован Пејчић се захвалио градоначелнику Вучевићу и члану Градског већа за спорт и омладину на препоруци да клуб добије адекватан простор.
-Ми смо просторије опремили и привели намени, како би смо допринели да наши чланови који овде уче џудо, буду добри, друштвено корисни људи и будући шампиони. Сигуран сам да ће бољи услови и организација рада допринети да Нови Сад добије државног првака и у овом спорту, као што је то већ случај са одбојком и рукометом- истакао је др Јован Пејчић.
Извор: Голубица

Повезане објаве