Распуцане Звездине новајлије, одлична увертира пред Наполи

Голубица,  НЕДЕЉА, 16. СЕП 2018,  ИЗВОР: РТС  ФОТО: www.mozzartsport.com

Црвена звезда – Радник 6:0 (2:0). Фудбалери Звезде убедљиво су савладали Радник у осмом колу Суперлиге Србије и направили одличну увертиру пред дуел са Наполијем у Лиги шампиона. Ричмонд Боаћи постигао два гола, у стрелце се уписали и Марин, Кафу, Чаушић и Стојиљковић. Утакмицу на стадиону „Рајко Митић“ у црвено-белом дресу пратио Новак Ђоковић.

Фудбалери Црвене звезде одиграли су одличан меч против Радника, у оквиру осмог кола Суперлиге, па навијачи црвено-белих имају чему да се надају у уторак, када ће гост на „Рајку Митићу“ бити италијански Наполи.

Звезда је остварила седми тријумф у исто толико одиграних мечева и заржала прво место на табели Суперлиге.

Кључни моменат на мечу десио се у 26. минуту, када је судија Минаковић искључио голмана гостију Николу Васиљевића, који је ван казненог простора оборио Ричмонда Боаћија.

И управо је повратник међу црвено-беле постигао први гол на мечу, после асистенције Марка Марина. До полувремена домаћи су удвостручили предност, а овог пута је Боаћи асистирао Марину.

У наставку утакмице на терену је постојао само један тим. Звезда је константно нападала, стварала прилике, а изабраници Владана Милојевића успели су да постигну још четири гола.

Прво је Кафу повисио предност на 3:0, а онда је Боаћи постигао свој други гол на мечу. Убедљив тријумф „оверили“ су Горан Чаушић и Никола Стојиљковић.

Специјални гост Црвене звезде на срадиону „Рајко Митић“ био је најбољи српски тенисер Новак Ђоковић, кога су навијачи поздравили громогласним аплаузом.

У осталим мечевима осмог кола у суботу су постигнути следећи резултати:

Пролетер – Партизан 0:1
Динамо Врање – Рад 0:1
Бачка – Младост 0:2
Мачва – Земун 0:2

Повезане објаве