Сајам запошљавања 7. марта у Мастер центру Новосадског сајма

Сајам запошљавања 7. марта у Мастер центру Новосадског сајма

Сајам запошљавања 7. марта у Мастер центру Новосадског сајма

Голубица, УТОРАК 26.02.2019.

Националнa службa за запошљавање (НСЗ) – Филијалa Нови Сад позива послодавце и незапослена лица на 28. Сајам запошљавања у организацији Града Новог Сада и Филијале НСЗ Нови Сад.

Сајам запошљавања ће се одржати у оквиру сајма образовања „Путокази“, 07. марта 2019. године од 10 до 15 часова у аули (холу) Мастер центра Новосадског сајма, улица Хајдук Вељкова бр.11.

Своје учешће на сајму запошљавања послодавци могу пријавити до 28. фебруара  у просторијима Филијалe Нови Сад, улица Алберта Томе 2, у канцеларији 12 (у приземљу). Пријаву је могуће доставити и мејлом на адресу  dragana.jaksic@nsz.gov.rs. Све ближе информације у вези са пријављивањем могуће је добити и телефоном, на број   021/488 55 21. Послодавци ће бити у могућности да на сајму искажу своје кадровске потребе и једноставно и брзо пронађу потребне раднике. На располагању им је и бесплатна професионална селекција приликом избора кандидата и могућност коришћења финансијских олакшица при запошљавању.

Заинтересована незапослена лица треба да се јаве свом саветнику ради евидентирања учешћа и информисања о припреми за сајам. НСЗ саветује незапослена лица да пре доласка на сајам заврше Обуку за активно тражење посла у организацији Филијале (писање радне биографије, припрема за интервју са послодавцем и остали савети), како би се на најбољи начин представили послодавцу.

 

 

Извор: Голубица

Нема Коментара

Поставите Коментар