СНС прогласила победу у Мајданпеку, освојила 65,45 одсто

Недеља, 2. септембар 2018, 23:54h извор: Новосадска ТВ

Српска напредна странка прогласила је вечерас победу на редовним локалним изборима у Мајданпеку, а председник Извршног одбора Дарко Глишић рекао је да су напредњаци освојили је 65,45 одсто гласова од укупног броја изашлих бирача.

Глишић је испред штаба СНС новинарима казао да је на данашње изборе изашло 58 одсто уписаних у бирачки списак и истакао да је то највећа излазност у Мајданпеку у последњих 10 година.
„Ако упоредимо са локалним изборима 2014. године на којима смо освојили 46 одсто, сасвим је јасно да смо готово за 20 процената подигли поверење Мајданпека у СНС“, рекао је Глишић.
СНС је, према овим подацима, освојила 24 од 31 одборничког места у Скупштини општине Мајданпек.
Грађани, су се изјашњавали за седам изборних листа.
Грађани су гласали за изборне листе: „Александар Вучић – Зато што волимо Мајданпек“, „Милан Кркобабић – ПУПС – И Мајданпек је Србија“, „Ивица Дачић и Драган Марковић Палма – СПС – Јединствена Србија“, „Доктор Марко Радуловић – Српски покрет Двери“, „Влашка странка Мост“, „Влашка странка“ и група грађана „Доста је било – Упалимо светло“.
Бирачка места, на којима су грађани Мајданпека гласали за 31 одборника у Скупштини општине, на редовним локалним изборима, затворена су у 20.00 часова.

Повезане објаве