УЖИВО: Дерби у Новом Саду – Војводина – Црвена Звезда 1:4 (крај меча)

20.53 – ГООЛ! Бабић у судијској надокнади постиже гол након корнера за вођство Звезде од 4:1. КРАЈ МЕЧА

20.37 – ГООЛ! Звезда води са 3:1 од 78. минута, поново је Бен стрелац. Добар напад Звезде, лопта је стигла до Родића на левој страни, који је упослио Бена, а он главом постигао гол.

20.32 – Не превише садржајно друго полувреме за сада, након 25 минута игре у овом делу игре нема шанси на обе стране.

19.45 – ГООЛ! Звезда води са 2:1, Бен је стрелац са беле тачке.

19.44 – Пенал за Звезду у 44. минуту, Јованчић је оборен у 16 метара, када га је фаулирао Ђорђевић.

19.21 – ГООЛ! Брз одговор Војводине, Ђуричин је стрелац у 20. минуту. Само минут након добре шансе Фофане исти играч је главом шутирао, лопта се од Борјана одбија на гол линију, где ју је Ђуричин спроводи у гол.

19.17 – ГООЛ! Звезда води голом Павкова од 16 минута. Павков је успео да побегне одбрамбеним играчима Војводине када је добио лопту, видео је да се оклизнуо голман Роцков и упутио шут, а чувар мреже Војводине потом је јако лоше реаговао, па је шут завршио у мрежи.

19.00 – Почео је меч у Новом Саду.

18.10 – Познати су састави Војводине и Звезде:

Војводина: Роцков, Стојковић, Антић, Граовац, Ђорђевић, Ђуричић, Ђурић, Милојевић, Хухумис, Езе, Фофана.

Звезда: Борјан, Стојковић, Дегенек, Бабић, Родић, Јовичић, Јованчић, Кафу, Ебесилио, Бен, Павков.

Црвено-бели у фантастичном расположењу иду на стадион Карађорђе због историјског пласмана у Лигу шампиона, али и емотивно и физички испражењени после Салцбурга.

Ипак, наставак серије победа је императив и тренер Владан Милојевић у недељу мораће поново да „измисли“ добитну формулу комбиновањем тима како би Црвена звезда задржалан максималан учинак пре двонедељну паузу због репрезентација.

Са друге стране, Војводина се подигла након лошег старта сезоне и прикључила горњем дому, па сигурно има велику жељу да настави у истом ритму, уз велики мотив какав увек има против београдских вечитих ривала.

Повезане објаве