Ухапшени осумњичени за отмицу дечака из Старе Пазове

Ухапшени осумњичени за отмицу дечака из Старе Пазове

Ухапшени осумњичени за отмицу дечака из Старе Пазове

Голубица, ПОНЕДЕЉАК 28.10.2019.

Три особе су ухапшене због сумње да су отеле дечака из Старе Пазове, док ће против једног седамнаестогодишњака бити поднета кривична пријава. Сумња се да су они пресрели Петра М. који је возио бицикл, отели га и везали, а затим одвезли у напуштену викендицу у Белегишу.

Полиција је ухапсила Л. Ј. (19), М. Ј. (54) и А. М. (19) из Старе Пазове, док ће против још једног малолетника, старости 17 година, бити поднета кривична пријава због постојања основа сумње да су извршили кривично дело отмица, саопштио је МУП.

Сумња се да су они у суботу око 23.30 часова у Улици Бранка Радичевића у Старој Пазови пресрели тринаестогодишњег дечака који је возио бицикл, отели га и везали, а затим путничким аутомобилом марке „пунто“ одвезли у напуштену викендицу у Белегишу где га је чувао Л. Ј.

Након што је полицији пријављен дечаков нестанак, интензивним радом припадника МУП-а дечак је пронађен синоћ у 23.45 часова у напуштеној викендици у насељу Белегиш.

По налогу надлежног тужиоца, Л. Ј, М. Ј. и А. М. одређено је задржавање до 48 часова, након чега ће, уз кривичну пријаву бити приведени у Више јавно тужилаштво у Сремској Митровици.

 

Извор: Голубица

Нема Коментара

Поставите Коментар