Ухапшен осумњичени за нелегалну трговину наркотицима

Голубица, ЧЕТВРТАК 28.02.2019.

У заједничкој акцији припадника Министарства унутрашњих послова у Новом Саду и Сремској Митровици, заплењено је више од килограм марихуане и ухапшен Новосађанин, осумњичен за неовлашћену производњу и стављање у промет опојних дрога.

Џак са 1. 030 грама марихуане  пронађен је испод седишта сувозача С. С. (1986), у аутомобилу који је полиција, јуче, зауставила  у Новом Саду.С. С. је одређено задржавање до 48 сати, по одобрењу вишег јавног тужиоца коме ће, уз кривичну пријаву, бити доведен на саслушање.

Тешке крађе

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду, у одвојеним акцијама, ухватили су петорицу осумњичених, непосредно после кривичних дела тешка крађа.
У Сремским Карловцима, полиција је ухватили двојицу Новосађана који су, како се сумња, претходно провалили у викендицу на Стражилову.
Убрзо после пријаве власника, полиција је у аутомобилу којим су се возили осумњичени пронашла белу технику и посуђе, украдено у викендици.
Украдене ствари враћене су власнику, а против осумњичених биће поднета кривична пријава за кривично дело тешка крађа.

Ухапшена тројица Новосађана

Тројица Новосађана  ухваћена су јуче на Клиси,  непосредно пошто су, како се сумња,  покушали да украду секундарне сировине,  у власништву ЈКП „Новосадска топлана“.
Прескочивши ограду,  покушали су да украду старо гвожђе из круга предузећа, али су их радници обезбеђења приметили и позвали полицију.
Полиција их је спречила да побегну, ухвативши их у близини, и против све тројице поднеће кривичну пријаву за покушај тешке крађе.

 

 

 

Извор: Голубица

Повезане објаве