ФУДБАЛ: ВОЈВОДИНА ДОЖИВЕЛА УБЕДЉИВ ПОРАЗ

Голубица, СРЕДА 01.05.2019.

Након ускршњих празника и мини-паузе наставља се Суперлига Србије утакмицама ванредног 4. кола плеј-офа и плеј-аута, лидер првенства Црвена звезда данас гостује Војводини у Новом Саду, док Партизан и лучанска Младост у Хумској воде борбу за излазак у Европу.

Војводина: Роцков – Граовац, Веселиновић, Саничанин, Деветак – Митошевић, Ђурић – Милојевић Зукић, Нешковић – Матић

Црвена звезда: Борјан – Стојковић, Милуновић, Бабић, Родић – Чаушић, Јованчић – Вукановић, Марин, Иванић – Павков

ТОК УТАКМИЦЕ:

Коначан резултат: 0:5. Убедљива победа Црвене Звезде.

У заоставном времену Јовељић постиже и пети гол за госте.

17.36 – ГООООЛ! Јовељић повисио на 4:0! Поново је резервиста стрелац, а сада је ред био на младог нападача. После корнера у 79. минуту се на ударац наместио Чаушић, на петерцу је закачио Јовељић и лопта је завршила иза Роцкова!

17.33 – Очекивано, после трећег гола Звезде ритам је нагло опао. На терену је сада и млади Дејан Јовељић, којем је место уступио Павков.

17.22 – ГООООЛ! Звезда води 3:0 голом Бена! Само неколико минута пошто је ушао у игру, Бен је постигао погодак, можда чак и из првог контакта са лоптом. Идеално га је у 65. минуту упослио Марин који је додавањем „пробушио“ одбрану, а нападач са Коморских острва савршено завршио акцији из веома тешке ситуације!

17.17 – У 60. минуту тренер Владан Милојевић извршио је прву измену – Ел Фарду Бен је заменио Вукановића.

17. 15 – Војводина је претила, али је Звезда успела да одбије тај налет. На другој страни је покушао Јованчић са неких 20 метара, није био прецизан.

17.09 – Још једна стопостотна шанса за домаћина! Сада је Зукић имао ситуацију 1 на 1 са голманом гостију. Ипак, погодио је спољни део мреже и „лале“ су пропустиле две одличне ситуације да смање заостатак.

17.08 – Велика прилика за Војводину! Милуновић је изгубио лопту испред казненог простора, она је дошла до Матића, али је он само напуцао голмана Милана Борјана.

17.06 – Нешковић добија жути картон због покушаја да инсценира једанаестерац у казненом простору Црвене звезде.

17.03 – Почело друго полувреме на „Карађорђу“.

16.47 – Крај првог дела игре, Црвена звезда води против Војводине у Новом Саду са 2:0.

16.41 – Након нешто мирнијег периода, црвено-бели су упали у проблем јер се повредио Стојковић. Капитен Звезде је остао да лежи на трави после једног ударца, али се вратио после реакције лекарске екипе.

16.31 – Прва шанса коју Звезда није реализовала, у 31. минуту је главом покушао Милан Родић, али без успеха.

16.25 – ГОООООЛ! Звезда је експресно дуплирала предност на „Карађорђу“! Два минута после Павкова, у стрелце се уписао Алекса Вукановић, када је искористио одличну повратну лопту Филипа Стојковића са десне стране.

16.23 – ГООООЛ! Звезда води у Новом Саду евроголом Милана Павкова! Нападач гостију затресао је мрежу бившег клуба на прелеп начин у 23. минуту. Пошто је главом лопту одиграо Чаушић, Павков је смирио грудима и из волеја је са неких 20 метара послао у горњи десни угао!

16.19 – У 19. минуту „лале“ су имале најизгледнију шансу, када је Зукић прошао поред Стојковића. Међутим, оклевао је са ударцем и изблокиран је.

16.12 – Прети и Војводина, Матић је био у казненом простору и тражио фаул, али није било основа за пенал после дуела са Милуновићем.

16.10 – У мечевима плеј-аута већ смо видели прве поготке – Рад води против Динама из Врања на свом терену, као и Земун против Бачке.

16.07 – Црвена звезда је од самог старта преузела теренску иницијативу и пребацила игру на половину противника. После уводних неколико минута, прве полушансе имали су Марко Марин и Душан Јованчић, али без резултата.

16.00 – Утакмица на стадиону „Карађорђе“ је почела.

 

 

Извор: РТС, ФОТО: Голубица,

ВИДЕО: https://twitter.com/crvenazvezda

 

 

Повезане објаве