Храбри Мицић остаје уз саиграче у Кини

Голубица, ПОНЕДЕЉАК 09.09.2019.

Кошаркашки репрезентативац Србије Василије Мицић остаће на Светском првенству у Кини и помоћи ће саиграчима у мечу четвртфинала против Арентинаца. Мицићу је дан пред четвртфинални меч преминула мајка после дуже болести.

Мицић је након разговора са селектором Александром Ђорђевићем одлучио да остане уз екипу и одигра четвртфинални меч против Аргентине.

„Одлучио је да буде са нама против Аргентине и да одигра, то је велика ствар. Није му лако, није му било лако све ово време, од почетка припрема. Сад први пут о томе причамо, али он је пролазио кроз тежак период и свака му част што је овде“, рекао селектор Ђорђевић.

Весела Мицић, мајка српског кошаркаша, дуже време је била болесна, због чега је и одлазак нашег репрезентативца у Кину био под знаком питања.

Српски плејмејкер је после тужних вести добио подршку целе екипе.

„Није лако никоме. Сви смо уз њега, поготово саиграчи покушавају да му дају подршку. То је једноставно ствар која се десила. Не знам шта друго да кажем. Њему је сигурно јако тешко, али показао је величину, храброст. Свака му част“, закључио је Ђорђевић.

 

Извор: РТС, АУТОР:МАРКО ЉУБОМИРОВИЋ,

TWITTER: @LJUBOMIROVICM

Повезане објаве