Честитка градоначелника новосадским стонотенисерима

Голубица, ЧЕТВРТАК 19.09.2019.

На Европском стонотениском првенству за особе са инвалидитетом у Шведској, Борислава Перић Ранковић, освојила је по шести пут титулу у појединачној конкуренцији.

У финалу, после велике борбе, победила је земљакињу Наду Матић са 3:2. Митар Паликућа изгубио је у финалу од Немца Валентина Бауса са 3:0 у сетовима и освојио сребро. Укупан биланс у појединачним дисциплинама овог надметања је једнао злато и три сребра.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић честитао је новосадским стонотенисерима на успеху који су остварили на Европском стонотениском првенству за особе са инвалидитетом у Шведској, где је Борислава Перић Ранковић, по шести пут освојила титулу у појединачној конкуренцији. Она је у финалу, после велике борбе победила Наду Матић, док је Митар Паликућа освојио сребрну медаљу.

– Наша Борислава Перић Ранковић још једном је доказала своју величину! Одбранивши титулу шампиона Европе показала је свима нама да границе за њу не постоје. Њена снага, воља и спортско умеће које је показала на Eвропском шампионату у Хелсингборгу довели су је до најсјајнијег одличја. Такође, желим да честитам и Нади Матић која се у финалу храбро борила са Бориславом, као и Митру Паликући и Ани Првуловић који су на истом такмичењу освојили сребрне медаље. Поносни смо на вас, наставите да нас усрећујете оваквим резултатима, а Град Нови Сад ће увек бити ваша снажна подршка – изјавио је Милош Вучевић.

 

Извор: http: afirmacijomdoposla.com

Повезане објаве