Актуелне цене комплета за Егзит до сутра у поноћ

Голубица, ЧЕТВРТАК 11.04.2019.

Због огромног интересовања за овогодишњи Егзит фестивал (4–7. јул) на Петроварадинској тврђави, четвородневна улазница за фестивал по цени од 6.490 динара, што представља високих 55 одсто уштеде, биће у продаји до сутра до поноћи.

Након тога, цена комплета улазница за Егзит биће виша. Цена улазница за први фестивалски дан, када наступа „Кјур”, износи 2.990 динара за партер и 4.990 динара за „Фан пит”, док је цена голд вип дневних улазница за 4. јул 12.000 динара. Улазнице за Егзит могу се набавити преко званичне странице: еџитфест.орг и путем продајне мреже „Гигс Тикс”.

Сваког јула „Адико фјужн” бина на Егзит фестивалу, у складу са својим дводеценијским именом и концептом, публици на горњем граду Петроварадинске тврђаве испоручи пажљив микс жанрова из свих делова музичког спектра. И овог лета, од 4. до 7. јула окупиће на једном месту бројна култна имена, али и хероје нових генерација.

Наступе су већ потврдили некадашња певачица чувене групе „Најтвиш“ и метал-дива оперског вокала Тарја Турунен, те легендарни британски ска састав „Селектер”, као и новосадски панкери „Атеист реп”. За реп жанр побринуће се увек бритка на микрофону Сајси МЦ и неприкосновени хип-хоп трио „Бед копи”, чији су наступи на Фјужну увек крцати, докле поглед сеже. А свима њима од јуче се придружио „Свемирко” (7. јул), бенд специфичног звука који је тренутно у жижи регионалне пажње. Ту су још и манчестерска инди четворка „К’с” (5. јул), те цела плејада доказаних регионалних бендова коју чине „Ајсбурн” (6. јул), „Самостални референти” (4. јул), „Елвис Џексон” (5. јул), „Кал”, „Sixth June” (6. јул), „Mongooz And The Magnet” (5. јул), АБОП и „Рејвен” (4. јул), те нови македонски драмско-музички пројекат „Црнила Ремикс!”

Ипак, посебно место у срцу љубитеља „Адико фјужн” бине резервисано је за маестра панонске шансоне Звонка Богдана, чији концерти на Егзиту су нешто што би свако морао некад да доживи.

С. С.

 

Извор: Дневник  ФОТО: промо

Повезане објаве