ВУЧЕВИЋ: НАПРЕДАК СРБИЈЕ ЈЕ НАШ ОДГОВОР ЉОТИЋЕВЦИМА И ТАЈКУНИМА

Голубица, ЧЕТВРТАК 11.04.2019.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић поручио је вечерас на скупу у Новом Саду, у оквиру кампање “Будућност Србије“, да је председник Србије Александар Вучић капитен победничког тима који новим путевима, мостовима, школама, фабрикама и новим радним местима узвраћа љотићевцима, тајкунима и свима, који желе да униште све што вреди у Србији.

Вучевић је рекао да је актуелна власт пре седам година из Новог Сада кренула у победе за Србију, Војводину и Нови Сад.

“Кренули смо из срца Војводине, из српске Атине, данас европске престонице младих, а сутра европске престонице културе, да мењамо Србију и наше градове и да стварамо оно што су грађани очекивали, оно што смо обећали, то смо и урадили“, поручио је Вучевић.

Како је навео, у Новом Саду и Војводини су у протеклом периоду урађени нови мостови, школе, обданишта, путеви и булевари, културни центри, изграђена је нова зграда РТВ и научно-технолошки парк, али и отворене нове фабрике и индустријске зоне, нова радна места.

“Све то је урађено без задуживања. Нема места у које се није улагало“, казао је градоначелник Новог Сада.

Нагласио је да је то одговор онима који мрзе, који спроводе насиље, вређају и нападају жену и желе да униште све што вреди у Србији.

“То је наш одговор и љотићевцима и тајкунима, нити смо вас се уплашили, нити можете да нас купите“, поручио је Вучевић.

Додао је да нема стајања и да је пред нама будућност Србије, те да се мора још јаче радити и још више трудити за будућност наше деце.

Вучевић је председника Србије Александра Вучића назвао капитеном победничког тима и човеком који дише, ради и бори се за Србију.

 

 

Извор: Голубица

Повезане објаве