Зимска служба „Чистоће“ све време на терену

Голубица, СУБОТА 15.12.2018, Извор: Голубица

Комплетна механизација Зимске службе ЈКП „Чистоћа“ и 150 радника, раде током снежних падавина без прекида на рашчишћавању центра Града Новог Сада, пешачких прелаза, прилаза пешачким прелазима и формирању пешачких стаза у улицама које су обухваћене програмом нашег рада.

Радници су на терену провели целу ноћ, а дежурство ће бити на снази док год трају падавине и док све површине које третира Зимска служба нашег предузећа не буду потпуно проходне.

У центру града је додатно појачан рад, са две машине опремљене великим даскама за гомилање снега који ће бити однет у току дана. Будући да су најављене ниске температуре и нове падавине, константно појачавамо количину механизације на новосадским улицама, која је састављена од комбинованих радних возила, трактора и великих отворених камиона.

Одношење смећа се до сада одвијало несметано, али, будући да снег константно пада, у појединим улицама, пре свега у теже доступним приградским насељима на сремској страни града, могући су застоји, па молимо грађане за стрпљење и разумевање. Током ноћи је нападала велика количина снега, који још увек не стаје, и неке улице су још увек недовољно доступне.

Чим се за то стекну услови и улице буду проходне, са свих локација ће смеће бити однешено.

Савет за наше суграђане је да не проводе превише времена напољу без преке потребе и да користе искључиво очишћене пешачке прелазе и у случају већих падавина – само формиране пешачке стазе.

Зимска служба ЈКП “Чистоћа” је у сталној координацији са осталим зимским службама новосадских јавно-комуналних предузећа.

Повезане објаве