КАБЕЛ УБЕДЉИВ ПРОТИВ ЗЕМУНА

Голубица, НЕДЕЉА 06.10.2019.

Коначно су прорадили нападачи Кабела, али и овога пута поред два постигнута гола пропустили су још неколико прилика да резултатски дотуку екипу Земуна.

Све до 28. минута домаћи су имали теренску иницијативу, а онда је филигранским додавањем Зоран Караћ са голом спојио Ђорђа Пантелића, који је утрчао у шеснаестерац и био непрописно заустављен од Вукајловића. Судија Никитовић је показао на белу тачку, а сигуран реализатор је био Зоран Караћ.

Пет минута касније умало да домаћи матом у три потеза дођу до увећања предности. Али је Војислав Балабановић из повољне прилике шутирао непрецизно. Два минута пре истека првог дела након ударца са угла Ненада Кочовића, Милован Петрић је надвисио чуваре и послао лопту под пречку.

Када је Вукајловић несмотрено стартовао над одличним Бјековићем и добио други жути односно црвени картон очекивало се још неколико голова у мрежу Милоша Крунића. Да се то не догоди потрудио се резервиста Предраг Владић који се нашао очи у очи са голманом Земуна, и уместо мреже обрукао се јер је послао лопту поред гола.

Прилику за повећање резултата имао је и Ђорђе Пантелић, али је голман Крунић успео да заустави неугодан ударац. У последњем минуту регуларног дела расположени Марко Бјековић додао је лопту у простор Ђорђу Пантелићу а овај се са своје половине стуштио ка голу гостију, ушао је у шеснаестерац, шутирао али је уместо мреже погодио пречку. Да постигне почасни гол у надокнади времена шансу је имао Лука Гргић, али је његов ударац завршио ван оквира гола.

М. Поповић

НОВИ САД: Стадион “Карађорђе”, гледалаца 300, судија: Никитовић (Чачак). Стрелци: Караћ у 28. (из пенала) и Петрић у 44. минуту. Жути картони: Петрић (Кабел), а Тошески, Вукајловић, Павловић, Крмар, Мијаиловић (Земун). Црвени картон: Вукајловић (Земун).

КАБЕЛ: Вуклиш 7, Бјековић 8, Петрић 7,5, Пантелић 7,5, Петровић 7,5, Кочовић 8, Караћ 8 (Јованић), Балабановић 7 (Илић 7), Жуниор 7 (Владић 7), Бихорац 7, Говедарица 7,5.

ЗЕМУН: Крунић 6,5, Стојановић 6 (Филиповић 6), Тошески 6,5, Вукајловић 6, Ристовић 6 (Гргић 6,5), Васиљевић 6, Павловић 7, Црномут 6 (Нешовић 6,5), Крмар 6,5, Мијаиловић 6, Ћаловић 7.

 

Извор: Дневник

Повезане објаве