Лажни радници „Водовода“ покушавају да преваре мештане Парагова, Боцки и Новог Села

Четвртак, 6. септембар 2018, 12:28h извор: Новосадска ТВ

Из Јавног комуналног предузећа „Водовод и канализација“ саопштавају да су претходних дана грађани, који живе на потезу Парагово – Ново Село, те становници насеља Боцке, доведени у заблуду од стране НН лица која се лажно представљају као радници овог предузећа, те нуде становницима ових насеља изградњу прикључка на водоводну мрежу.

Јавно комунално предузеће „Водовод и канализација“ тренутно не изводи радове у овим насељима, а из предузећа апелују на грађане насеља Боцке, Парагово – Ново Село да не наседају на овакве подвале, јер све послове које обавља Јавно комунално предузеће „Водовод и канализација“ мора бити документовано. Да би се домаћинство легално прикључило на водоводну или канализациону мрежу, неопходно је да у том делу града постоји легално изграђена мрежа те да је објекат који се прикључује легалан или у процесу легализације. Након што грађани поднесу захтев за прикључење, склапа се уговор и издаје се фактура на основу које се обавља уплата.

Радници „Водовода“ никада на терену не наплаћују изградњу прикључка, те је у овом случају јасно да је реч о превари. Све информације у вези са радом предузећа, грађани могу добити позивом Контакт центру на број 0800/333-021. – стоји у саопштењу Јавног комуналног предузећа „Водовод и канализација“.

Повезане објаве