Милош Вучевић: Много је изазова, требају нам избори

Голубица, ЧЕТВРТАК 07.02.2019.

Акција „Будућност Србије“, у којој ће председник Александар Вучић обилазити земљу и разговарати са грађанима, није почетак кампање за ванредне парламентарне изборе.

Циљ је да председник добије информације од обичних људи, а не од уског круга функционера. Ипак, не искључујем могућност да током обиласка округа избори буду расписани, рекао је градоначелник Новог Сада и потпредседник СНС, Милош Вучевић.

Овако, у интервјуу за „Новости“ говори Милош Вучевић, градоначелник Новог Сада и потпредседник СНС, и додаје да је његов став да на биралишта треба да се иде пре редовног рока:
– Крајем новембра смо Небојша Стефановић и ја били код Вучића и предложили да се иде на изборе. Разлози за то су ситуација око КиМ, напади на Србију из региона, протести опозиције, које многи из СНС виде као позив за изборе… Ипак, Вучић има немали број аргумената да се, у интересу државе, не иде раније на гласање.

Да ли је за СНС боље да избори буду сада, него касније када се протести захуктају?
– Мислим да ће интензитет протеста да опада. Поставиће се питање шта је резултат, осим галаме и буке. Имате апсурдну ситуацију да на опозиционим митинзима, лидери опозиције не смеју да говоре, јер ће бити извиждани. Стоје у петом реду и представљају протесте као грађанска окупљања.

 

 

Извор: Новости         Фото: Ж. Кнежевић

Повезане објаве