„Све боје јесени“ у дворцу Еђшег

Голубица, УТОРАК 24.09.2019.

Нови, девети по реду НС Маркет биће организован у суботу, 19. октобра у простору Културне станице „Еђшег“ (Антона Чехова 4), у јесењем термину, од 11 до 19 часова. Слоган октобарског дружења је „Све боје јесени“.

Организатори позивају све старе и нове излагаче да се придруже на овом узбудљивом дружењу, те да Новосађанкама и Новосађанима, љубитељима оригиналних, уметничких, занатских и ханд маде садржаја понуде све оно што нам јесен омогућава – богатство укуса, боја, идеја и све то зачињено креативношћу и љубављу.

НС Маркет излагачима нуди атрактиван простор, комплетну логистичку подршку која прати догађаје ове врсте, презентацију производа и услуга на друштвеним мрежама.

И на деветом дружењу користиће се Централна дворана и двориште „Еђшега“. И овог пута биће забавних и музичких садржаја који ће се одвијати у дворишту.

Сви који су заинтересовани да новосадској публици представе свој рад и производе на НС Маркету, треба да попуне пријавни формулар који се налази на сајту www.nsmarket.rs, а потом га пошаљу на мејл адресу novosadskimarket@nsmarket.rs.
Ране пријаве послате до 4. октобра омогућиће излагачима погодности при закупу излагачког простора.

 

Извор: Голубица

Повезане објаве