ФК КАБЕЛ НАПАДА СУПЕР ЛИГУ

ФК КАБЕЛ НАПАДА СУПЕР ЛИГУ

ФК КАБЕЛ НАПАДА СУПЕР ЛИГУ

Одлуком надлежних орагана Фудбалског савеза Србије да се првенство Прве лиге Србије заврши одигравањем 4 последње утакмице регуларног дела без плеј-офа и плеј аута, фудбалски клуб Кабел види своју шансу и најављује напад на Супер лигу Србије. Сматрамо да град као што је Нови Сад заслужује 3 Суперлигаша и докле год постоји шанса да се на терену изборимо за наш циљ ми ћемо се храбро и поштено борити.

Фудбалски клуб Кабел годинама уназад бележи историјске резултате вредне пажње и у сваком рангу којем је наступао поносно је представљао свој град. Велику помоћ и подршку имамо од града Новог Сада и градоначелника Милоша Вучевића који је у више навратао јавно похвалио резултате нашег клуба а од последњег пријема у Градској кући руководство нашег клуба је обећало првом човеку Новог Сада да ћемо наш град поносно представљати и у Првој лиги Србије и увек испред себе постављати највише циљеве.

Када се за то створе услови амбиције фудбалског клуба Кабел су свакако и изградња нашег новог стадиона чије идејно решење је наишло на одушевљење у Новом Саду и представљало би право освежење за фудбалску инфраструктуру у нашем граду и насељу Лиман који заслужује један овакав спортски објекат. Изградњом једног оваквог стадиона са мањим капацитетом створили би се услови за одигравање Супер лиге Србије.

Извор: Голубица

Нема Коментара

Поставите Коментар