ГО СНС НС:Борислав Новаковић политички лешинар

Уторак, 21. август 2018, 18:56h извор:Новосадска ТВ

Поводом немилог догађаја у Доситејевој 11, када се због неодговорности инвеститора обрушио зид зграде приликом копања темеља на суседној парцели, Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду саопштава да градоначелник Милош Вучевић са сарадницима улаже максималне напоре како би се овај проблем решио, а 12 породица поново добило кров над главом.

На жалост, има и оних који несрећу грађана злоупотребљавају у политичке сврхе, како би стекли јефтине поене, иако су поверење грађана давних дана изгубили. Борислав Новаковић, повереник Градског одбора Народне странке у Новом Саду и бивши градоначелник, понео се као најобичнија битанга, једва чекајући да се догоди нешто непредвиђено, па да оспе дрвље и камење по градској власти. На жалост овог политичког лешинара, у незгоди није било повређених грађана, а проблем ће у најскорије време бити решен.
За разлику од Новаковића, који је био отуђен од грађана и никада није имао времена ни слуха за решавање њихових проблема, актуелни градоначелник Милош Вучевић свакодневно контактира са Новосађанима и труди се да у свакој прилици изађе у сусрет њиховим захтевима и потребама.
Иако се већ одавно налази у талогу српске опозиционе политичке сцене, овакви потези ће утицати да Новаковић и његов шеф Вук Јеремић, кога финансирају поједине стране амбасаде, коначно заврше политичку каријеру.

Повезане објаве