Green Love: Техно диве праве журку 9. марта на Спенсу

Green Love: Техно диве праве журку 9. марта на Спенсу

Green Love: Техно диве праве журку 9. марта на Спенсу

Голубица, УТОРАК 26.02.2019.

Након незаборавне рођенданске журке када је Green Love фестивал обележио јубилеј, славље се наставља!

Место које је већ постало симбол доброг рејва, Спенс, 9. марта још једном ће заблистати. Овога пута, величанствене даме, краљице техно музике направиће праву пометњу међу рејверима.

Најтраженији женски DJ данашњице, Дебора Де Лука управо ће обележити мартовску Green Love журку. Препознатљива по квалитетној фузији hard tehno-а и минималног звука, захваљујући својој харизми и врелој италијанској крви, нико не остаје равнодушан на ову моћну даму.

Она за себе каже да живи за музику и да је њен стил увек другачији зато што стално учи, и изнова се упознаје и експериментише са разним жанровима електронске музике, што је и чини препознатљивом и уникатном.

Њој ће се придружити и  Леа Добричић и Сеша.

Леа Добричић, због свог несвакидашњег талента за врло кратко време, стигла је да наступи раме уз раме уз највећа светска имена техно сцене као што су Лоран Гарније, Луциано, Ричи Хотин, Умек, Марко Карола. Миљеница домаће публике, још једном ће показати своје вештине 9. марта на Спенсу.

Још једна дама, великог талента који плени, засијаће на стејџу 9. марта. Млада Сеша у електронској музици је већ више од 10 година. И прошле године је наступала на Green Love фестивалу када је делила DJ пулт са Ребеках. Највише је носи техно, а правци који је инспиришу су ацид, берлин и индустриал. Њени екстремно добри сетови никада нису исти. Мелодика, динамика и јак бас који је карактеришу, повешће рејвере у још једну незаборавну авантуру.

Иако ће даме владати овом журком, са публиком ће ђускати и DJ двојац ZWEIN чији ће се groovy tech-house сетови завртети Спенсом.

 

 

 

Извор: Голубица

Нема Коментара

Поставите Коментар