Још осам случајева, у Србији укупно 65 заражених коронавирусом

Још осам случајева, у Србији укупно 65 заражених коронавирусом

Још осам случајева, у Србији укупно 65 заражених коронавирусом

Према последњим информацијама, у Србији је регистровано још осам особа заражених коронавирусом, чиме је укупан број заражених повећан на 65.

12.21 – Премијерка Србије Ана Брнабић рекла је за телевизију Пинк да велики број грађана није озбиљно схватио препоруке и мере Владе и истакла да не искључује могућност да држава вечерас уведе драстичније,“најтеже“, мере за спречавање ширења коронавируса.

12.18 – Од 65 потврђених случајева новог коронавируса у Србији, 34 пацијента су на болничком лечењу, 31 пацијент је на кућном лечењу, док су четири особе на респираторима, рекао је министар здравља Златибор Лончар за телевизију Прва.

12.15 – Национална служба за запошљавање од данас обуставља непосредни рад са странкама, неће се вршити пријављивање на евиденцију незапослених лица, нити ће се евидентирати обавезно лично јављање тражиоца запослења.

12.00 – Председник Вучић и премијерка Брнабић вечерас у 20 часова саопштиће нове мере које ће предузети Влада у борби против ширења коронавируса.

11.45 – Амбасадорка Кине Чен Бо изјавила је да очекује да кинески стручњаци за борбу против коронавируса стигну у Србију до краја недеље, а председник Александар Вучић захвалио је на помоћи и подршци коју Кина пружа Србији и свим нашим грађанима.

11.20 – Портпарол кинеског Министарства спољних послова Генг Схуанг поручио је да Кина чврсто стоји уз Србију у борби против коронавируса и да ће та земља у Србију послати стручњаке и медицинску опрему.

Извор: РТС

Нема Коментара

Поставите Коментар