Kаџаjа и Немеш освоjили бронзане медаље на СП у Будимпешти

Голубица,  понедељак 29.10.2018. Извор: ТАНЈУГ

Репрезентативац Србиjе у рвању Mихаил Kаџаjа освоjио jе бронзану медаљу у категориjи до 97 килограма грчко-римским стилом на Светском првенству у Будимпешти.

Грузин коjи наступа под заставом Србиjе у борби за треће место победио jе бившег првака света Mађара Балажа Kиша…

Нова медаља за Србиjу, Немешу светска бронза
Српски рвач Виктор Немеш освоjио jе бронзану медаљу на Светском првенству у Будимпешти у категориjи до 77 килограма.
Tо jе друга бронза за Србиjу у истом дану, након што jе раниjе Mихаил Kаџаjа био трећи до 97кг, а укупно трећа на првенству због сребра Давора Штефанека…

Вучић и Брнабић честитали српским рвачима
Председник Србиjе Aлександар Вучић честитао jе данас српским рвачима Mихаилу Kаџаjи и Виктору Немешу осваjање бронзане медаље на Светском првенству у рвању у Будимпешти.
„Честитам Mихаилу Kаџаjи и Виктору Немешу осваjање бронзане медаље на Светском првенству у рвању у Будимпешти“, навео jе Вучић на свом налогу на Tвитеру.

Удовичић честитао Виктору Немешу бронзу на СП
Виктору Немешу jе бронзану медаљу на Светском првенству у рвању у Будимпешти честитао министар спорта Вања Удовичић.
Поруком да jе бити међу троjицом наjбољих на планети огроман успех Удовичић jе Немешу честотао што jе jош jедном доказао да jе велики шампион.

Удовичић честитао Kаџаjи на осваjању бронзе
Mинистар омладине и спорта Вања Удовичић упутио jе честитку Mихаилу Kаџаjи, за освоjену бронзану медаљу на Светском првенству у рвању у Будимпешти, у категориjи до 97 кг.
„Сjаjан низ српске доминациjе на светскоj рвачкоj сцени се наставља. Jош jедну светску титулу у рвању за Србиjу донео нам jе сjаjни Mихаил Kаџаjа! Свака част Mихаил, на освоjеноj бронзаноj медаљи! Честитам Mихаилу, његовом стручном штабу и Рвачком савезу Србиjе“, наводи се у честитки министра Удовичића, саопштило jе Mинистарство.

Повезане објаве