запошљавање као резултат добре комуникације кандидата и послодавца

запошљавање као резултат добре комуникације кандидата и послодавца

запошљавање као резултат добре комуникације кандидата и послодавца

Туризам се може сматрати као једним видом рекреације, али наш саговорник Ненад, који болује од церебралне парализе, жели да постане туристички водич и да свету представља знаменитости пре свега наше земље, а и осталих земаља Света. Представљамо вам будућег туристичког водича Ненада Лукешевића, има 29 година и завршио је Средњу економску школу „Светозар Милетић“ у Новом Саду и студира на Природноматематичком факултету, смер Туризам. Као своје врлине истакао би пре свега сналажљивост, издржљивост и стрпљивост.

Каква професионална знања и вештине у оквиру Вашег занимања бисте истакли као своју предност?
„Завршио сам курс рачунара (солидно баратам ворд-ом), курс енглеског језика у трајању од 12 година и француског језика у трајању од 4 године.“
Истакао би своје хобије који би могли да занимају послодавца при запошљавању Ненада, а то су пре свега спорт, одласци на утакмице, психологија човека и социологија (друштвено ангажовање).

Имате ли искуства у неформалном образовању, да ли сте завршили неке семинаре или курсеве?
„Волонтирао сам у Новосадском удружењу студената са инвалидитетом на Ехит-у, као и на „Ухвати филм“, у трајању од 4 дана (то је филмски фестивал о животу особа са инвалидитетом). Био сам ангажован на писању извештаја и вођењу групе туриста.“
Посао није тражио, и нема искуства у томе, жели да заврши школу пре свега тога. Сматра да би му требало око годину дана да се уведе у посао, јер има и мање проблеме са памћењем и верује да би му то донекле успорило брже уклапање у читав систем пословања.


И за крај опишите себе у две реченице, како бисте послодавца мотивисали да баш вас одабере.
„Храбар сам, издржљив, нисам експлозиван, не планем лако, комуникативан сам и дружељубив.“

И.К.

Пројекат „Наше време“ реализован је у сарадњи са Градском управом за културу Нови Сад

Нема Коментара

Поставите Коментар