O NAMA

Новосадски информативни портал „Голубица“ почео је звнично са радом 1. септембра 2018. године. Прва и ударна вест тог дана била је отварање Жежељевог моста што нас је заправо определило да у каснијем раду будемо примарно усмерени на вести у области развоја инфраструктуре Града Новог Сада.

Претежно смо локално орјентисани и информишемо јавност о свим битним догађајима у Новом Саду. Пружамо ексклузивне фотографије и снимке са догађаја готово у реалном времену. Код нас се вести стварају, овај портал је тачан и најбржи.

Јединствени смо управо по томе што је локална вест први приоритет и пратимо је методологијом праћења тзв. глобалних вести са „великих портала“. Локални изражај на глобални начин.

Локални спорт, инфраструктурни птојекти, културни догађаји – непосредно на догађају и увек први. На „Голубици“ гледајте шта се догађа, код других читајте шта је било јуче.

Наш портал прати и догађаје од којих зависи читава заједница, који превазилазе локални карактер. Зато „Голубица“ прати и вести из Србије, Света и региона, Спорта. Иако се трудимо да и на овим темама задржимо ексклузивитет, ову врсту информација преносимо из других поузданих извора.

Пружамо и прегршт корисних сервисних информација. Трудићемо се да будемо и ексклузивни али одговорни.

Немамо конкуренцију јер смо другачији.