У Новом Саду преминуо пацијент из Кикинде

У Новом Саду преминуо пацијент из Кикинде

У Новом Саду преминуо пацијент из Кикинде

Нова жртва коронавируса – у Новом Саду преминуо 62-годишњи пацијент из Кикинде. У Србији је до сада регистровано 659 случајева коронавируса. Нулти пацијент излечен је од коронавируса. Број новооболелих значајно је скочио у претходних 48 сати, а према најавама стручњака, најтежи дани у нашој земљи тек се очекују. Због тога је Влада Србије увела нове мере у покушају да спречи ширење заразе, док су монтажне болнице спремне у Београду, Нишу и Новом Саду.

11.45 – На Клиници за инфективне болести Клиничког центра Војводине преминуо je 62-годишњи пацијент из Кикинде инфициран коронавирусом. 

11.25 – Фризер из Београда Марко Цветковић доставио је допис агенцији Фонет у ком је позвао градске власти да обуставе рад фризерских и козметичких салона, јер нису у стању да испоштују мере Владе Србије о социјалној дистанци од два метра и ношењу маски и рукавица. 

11.00 – Конкурисање за београдске вртиће почиње сутра, биће искључиво онлајн због ситуације у Србији и трајаће до 15. маја, рекао је градски секретар Славко Гак.  

10.40 – Заштитник грађана Зоран Пашалић обишао је на Београдском сајму привремену болницу, и указао је да је испоштовано све оно што је предвиђено правилником, поготово оно што се односи на различите улазе. 

10.20 – На аеродрому „Шереметјево“ у Москви у транзитној зони блокирано је четворо грађана Србије, а неки од њих су на аеродрому већ 4-5 дана, рекао је амбасадор у Москви Мирослав Лазански. Додаје да се амбасади у Русији пријавило више од 120 људи који желе за Србију.

Извор: РТС

Нема Коментара

Поставите Коментар