У ТОКУ ЈЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА КЛИНИЧКОГ ЦЕНТРА ВОЈВОДИНЕ

У ТОКУ ЈЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА КЛИНИЧКОГ ЦЕНТРА ВОЈВОДИНЕ

У ТОКУ ЈЕ РЕКОНСТРУКЦИЈА КЛИНИЧКОГ ЦЕНТРА ВОЈВОДИНЕ

Радове на реконструкцији КЦВ данас су обишли премијерка Ана Брнабић, министар здравља Златибор Лончар, председник Покрајинске владе Игор Мировић и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.


Реконструкција обухвата зграду површине 5 384 м2 у којој су смештене клинике за нефрологију и клиничку имунологију, гастроентерологију и хепатологију, хематологију и клинике за ендокринологију, дијабетес и болести метаболизма. Радови вредности 547,5 милиона динара који ће бити окончани до краја године, обезбеђени су од стране Канцеларије за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије. Голубица вам по обичају доноси ексклузивне фотогтафије.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић је током обиласка истакао, да велики допринос у лечењу пацијената од Ковида 19, поред рада, труда и пожртвованости медицинских радника, свакако има и савесно и одговорно улагање у инфраструктуру здравственог сектора. – Веома је значајно што смо континуирано улагали у здравство на свим нивоима, од државног до локалног, и тиме омогућили да спремнији дочекамо пошаст која нас је све снашла. Држава, Покрајина и Град су стратешки улагали у здравство и пре пандемије Kовида 19, јер је то важно за грађане и нашу будућност, а наставићемо синхронизовано да радимо и да улажемо, како бисмо олакшали живот пацијентима и побољшали услове за рад запосленима – рекао је градоначeлник Милош Вучевић.

Извор/ФОТО: Голубица

Нема Коментара

Поставите Коментар