ВУЧЕВИЋ: Тек након завршетка свих потребних радова, Жежељев мост ће бити пуштен у рад

Чет 16 Август, 2018 08:42

У отвореном писму господина Новаковића, председнику Србије Александру Вучићу, још увек се јасно уочава недостатак познавања тимског рада, одговорног приступања преузетим обавезама и доследност у решавању истих – саопштава потпредседник Главног одбора СНС-а Милош Вучевић. Очигледна је жеља појединаца, да својим неодговорним поступцима и овај пут личне интересе ставе испред интереса свих грађана Србије.

Градоначелник Новог Сада, Милош Вучевић

– Нажалост, чињеница је, да је Град Нови Сад остао без Жежељевог моста пре скоро две деценије, као и да је уговор о изградњи моста потписан 2011. године. Међутим, јавност је добро упозната да је те године уговор сачињен од низа лоших услова како за Град Нови Сад, тако и за саму државу, заправо потписан руком оних који су данас нашли за сходно да јавно упиру прстом на председника Србије и тим који је уз њега – наводи се у саопштењу.

– Пајтић, Ђилас, Јеремић заправо је тим који је у сарадњи са њиховим послушним кадром Бором Солунцем, направио овај уговор, а у складу са својим препознатљивим начином рада – пљачкањем грађана Србије, директно су одговорни за кашњење у реализацији уговора. Лепа обећања тадашњих политичких лидера, оставила су не само затворен мост за грађане Новог Сада, већ и много препрека и проблема које је Град уз безрезервну подршку државе, напокон успео да реши. Инвестиција која је од великог значаја за наш град, коначно је приведена крају, али не и завршена у потпуности – наводи у саопштењу градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

– Свестан сам, а заједно са осталим грађанима Србије и сведок сам, да су политичари попут Пајтића, Ђиласа, Обрадовића, Јеремића и Новаковића, навикли да представљају недовршене пројекте и смешкају се на сликама иза којих стоје непотпуна дела са много пропуста, без дозвола и адекватне документације. Српска напредна странка је доказала свих ових година, па тако и сада, да није спремна да се на овакав начин промовише рад њених лидера. Иза нас је одговорно и систематично поступање које је и овај пут на делу. Тек након завршетка свих потребних радова, Жежељев мост ће бити пуштен у рад, на моје велико задовољство, грађани Новог Сада имаће на располагању оно што су сви поменути политичари покушали да им ускрате разним опструкцијама – написао је Вучевић.

– На крају, господине Новаковићу, пре него што покушате да срушите нечији ауторитет, потрудите се да са истим располажете. Да сте на време мислили о својим суграђанима, одавно бисмо имали Жежељев мост – поручио је Вучевић.

Извор: НВ

16 августа, 2018

Повезане објаве