МОТИВАЦИОНО ВЕЧЕ: „Твој пут до успеха“

Голубица, СРЕДА 27.02.2019.

У Петак, 01. марта 2019. у 19:00 сати, у Српском народном позиришту на сцени Joвaна Ђoрђeвића биће одржано Мотивационо вече „Твој пут до успеха.“

Догађај је посвећен свима онима који желе да сазнају:

➡ КАКО ПОСТАТИ УСПЕШАН? ✔
➡ КАКО МОТИВИСАТИ СЕБЕ? ✔
➡ КОЈИ ЈЕ ПРАВИ ПУТ ДО ОСТВАРЕЊА ТВОЈИХ СНОВА? ✔

КАКО ДО УСПЕХА откриће вам:

– Владимир Вања Грбић, прослављени одбојкаш и мотивациони говорник,
– Марко Николић, фитнес тренер и мотивациони говорник,
– Саша Љубоја, мотивациони говорник

Владимир Вања Грбић је један од наших најбољих одбојкаша свих времена. Са репрезентацијом је освојио 14 медаља. Проглашен је 2000. године за најбољег спортисту Европе. Члан је одбојкашке куће славних. Данас Владимир има своју школу одбојке и један је од наших највећих мотивационих говорника.

Марко Николић је фитнес тренер, хуманитарац и мотивациони говорник. Оснивач је светски познатог бренда FREESTYLE POWER. У домаћој јавности је познат као велики хуманитарац. Претрчао је 1000km, од Београда до Атине, како би спасао живот мале Теодоре. Тренутно живи и ради у Кувајту одакле долази само да би учествовао на овом догађају.
„Постоје две врсте људи они који добију оно што желе и људи који не добију ништа. Желим да научим људе да добију све што пожеле“ – Марко Николић

Саша Љубоја се дуги низ година бави људским ресурсима и мотивацијом људи у свету бизниса.

Поред серфитиката, на семинару ће учесници добити практична знања о постизању успеха и врхунских резултата које могу применити у сваком сегнемнту живота и у свакој професији. Семинар је интерактивног карактера. Присутни ће имати прилику да поставе питања предавачима, а по завршетку семинара организујемо заједничко дружење.

Лично познајем све предаваче и морам признати да су њихови путеви до успеха инспиративне поуке које ће све присутне оставити без даха. Предавање ће бити интерактивног карактера па ће присутни имати прилику да поставе питање предавачима, а по завршетку догађаја и да се друже са њима.

Циљ овог предавања је да пружи присутнима потребне алате за постизање успеха, како у личном, тако и у професионалном животу“. – Дејан Шкобић, директор Конгрсног едукативног центра.

 

Извор: Голубица

Повезане објаве