ПОБЕДНИЦИ ФИНАЛА СВЕТСКЕ ЛИГЕ У НОВОМ САДУ

ПОБЕДНИЦИ ФИНАЛА СВЕТСКЕ ЛИГЕ У НОВОМ САДУ

ПОБЕДНИЦИ ФИНАЛА СВЕТСКЕ ЛИГЕ У НОВОМ САДУ

Голубица, ПЕТАК 28.06.2019.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин примили су представнике Ватерполо савеза Србије, као и ватерполисте Милоша Ћука, Гојка и Душка Пјетловића и Бранислава Митровића, поводом освајања Светске лиге и пласмана на Олимпијске игре.

– Сад се већ традиционално окупљамо у летњем периоду да прославимо успехе ватерполиста репрезентације Србије, пре свега са онима који су започели своју каријеру у Ватерполо клубу “Војводина“. Желим свима да им се захвалим што су нам, са остатком екипе, подарили дане успеха на турниру у Београду. Ни киша није успела да омете наше “делфине“ да још једном покажу да су најбољи на свету. Велика је ствар што смо успели да асове ватерпола који су изградили своја имена, вратимо у ВК “Војводина“, и што нису заборавили на клуб из којег су потекли. Очекујем да ће се веома брзо показати добри резултати такве сарадње – рекао је градоначелник Вучевић.

Гојко Пјетловић се захвалио градоначелнику на пријему, и изразио задовољство што су он и његове колеге увек цењени и радо виђени у свом граду.

– Директно смо се умешали у рад “Војводине“ са најбољом намером, да им помогнемо да врате стару славу. Очекујемо лепе дане за тај клуб, а заједно са градским структурама радимо на томе да жељени циљ постигнемо. Није било лако освојити ову титулу, у не баш летњим условима, али посебно се захваљујем публици, јер је хиљаду људи стајало уз нас током великог невремена, подржавајући репрезентацију. Видело се да цене оно што радимо и да Србија воли ватерполо – истакао је Пјетловић.

Генерални секретар Ватерполо савеза Србије Немања Маријан рекао је да је градоначелник Милош Вучевић доказани пријатељ и Савеза и Ватерполо репрезентације Србије.

– Показао је то небројано пута пружањем пуне подршке организацији међународних турнира у Новом Саду, али и несебичном подршком коју даје ВК “Војводина“. Наставићемо сарадњу, а пошто видимо да се град развија, верујемо да ћемо у блиској будућности имати велико међународно такмичење у Новом Саду – изјавио је Немања Маријан.

 

Извор: Голубица

Нема Коментара

Поставите Коментар